абе караите с vm84a!бетон е!от 12 години не сам слизал от неиа.е нема трошене тва
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с 164 2.5 ТД
Collapse
X
-
а
Първоначално публикувано от virusalfaКой каквото намерил-това кара.С новото ГНП разхода е паднал,извънградско при нормално каране ми се върти около 6 и малкоПредстои да й кача и турбината,която развива комплекс за малоценност на тия с S320CDI-тата
Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 tdабе митак какво 6 на 100 масло ли?По трасето,по което се движа в нормални условия(пълно е със софийски зетове,дето си одат на село в петък отвечер и неделя следобяд),средната скорост ми е около 60км/ч
Ти пък много добре знаеш какви части качвам в момента.А на колегата айсдок пояснявам,че карам в момента с турбо Гарет ГТ15 от ауди 1,9 тди,В4
Таман му навих 44 хиляди... сега като кача това шо си требе..... лелей!!!
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
а
Колега интересно ми е как върви с това турбо аз смених турбината просто и сега съм много доволен от вървежа , но като я ръчна яко си изпушва стъбилно отзаде , това нормално ли е за търбината или и тя е трагнала ...?Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment
-
Re: а
Първоначално публикувано от icedocКъде мога да отида да проверят тези неща ? и да ми кажат кое е за смяна ?Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Почти винаги има масло,особено ако се кара градско и на ниски режими.Тогава се натрупва и от турбото,и от масления сепаратор през турбото.Просто всичките маслени кондензи,засмукани от компресорната перка,преминават в интеркулера и там се натрупват.Затова особено след като си я карал на ниски режими,студена повече пъти и градско и като излезеш извънградско,поне първия път изпушва качествено.Това е именно от това масло и от саждите по ауспухаАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
Comment